Geen producten (0)

Over ons

Over ons Azijnzuur.com dé azijnzuur specialist. Over ons. In onze webshop bieden wij azijnzuur aan. Met dit ruime aanbod aan azijnzuur zijn we al jaren een trouwe partner voor zowel particulieren als bedrijven. Voor ieder wat wils.

Azijnzuur.com

Azijnzuur.com is eigendom van Seasons Retail BV, een E-commerce bedrijf met meerdere webshops onder één vlag. Vanuit onze magazijn in Groningen en Bocholt (Duitsland) leveren we ons assortiment van ruim 4.000 artikelen uit voorraad. Ons assortiment is zorgvuldig afgestemd op de behoefte van onze klanten. Het assortiment kunnen we opdelen in o.a. de volgende productgroepen ijzerwaren, huis & tuin en schoonmaakmiddelen.

Naast ons grote assortiment azijnzuur hebben we veel meer te bieden. Dagelijks zit ons team klaar om uw vragen te beantwoorden, uw orders te verwerken en u meer te vertellen over de verschillen tussen 9% 20% of 80% azijnzuur. Zo weet u bij de aanschaf van azijnzuur enerzijds, dat uw bestelling binnen enkele werkdagen bij u in huis is, anderzijds dat u altijd de juiste keuze heeft gemaakt achteraf door de kennis die u via ons heeft kunnen vergaren!

Ons team

Dagelijks streven wij ernaar om uw order binnen 1- 2 werkdagen te bezorgen. Dit doen we met een gemotiveerd team. Met onze producten richten we ons als azijnzuur specialist binnen de branche op het leveren van kwaliteitsproducten tegen een concurrerend prijsniveau. We staan als team voor hoogstaande producten, snelle levering, duidelijke productinformatie en contact met de klant.

Uitstekende service

Transparante en persoonlijke service! De service van azijnzuur.com wordt gekenmerkt door transparantie en een persoonlijk contact met u. Wij nemen de tijd voor uw opmerkingen en vragen over onze producten, evenals dat we niet moeilijk doen bij het retourneren van producten.

1. Azijnzuur voor concurrerende prijzen
2. Een vlotte levertijd (1-2 werkdagen)
3. Transparante en persoonlijke service
4. Een grote kennis van onze producten
5. Verzending via logistieke partners (PostNL & DPD)

Contactinformatie

Vragen mail ons info@seasons.nu dezelfde dag een reactie.