Geen producten (0)
Geen producten (0)
 

Azijnzuur 5-delige set

€ 102,99 (inclusief btw 21%)
Omschrijving

Azijnzuur 5-delige set

Azijnzuur 5-delige set. Om azijnzuur op een eenvoudige manier te kunnen gebruiken zijn er een aantal handige tools in deze 5-delige set azijnzuur set opgenomen. Uiteraard is er de can gevuld met 9 procent azijnzuur. Zo’n grote can is echter niet zo handelbaar, en daarom krijgt u er in deze set een praktische drukspuit bij geleverd. Met een fijne omvang en een inhoud van 5 liter kunt u de azijnzuur zo op de juiste plek spuiten. Vooral heel gemakkelijk voor klusjes. Om de sazijnzuur vanuit de can in de drukspuit te kunnen overbrengen is er een dopkraan. Deze dopkraan voorkomt verspilling en gespetter.

Azijnzuur is terug van weggeweest. Over dit simpele maar uiterst effectieve goedje kan een heleboel worden verteld, maar aangezien u al in onze webwinkel bent beland weet u dat azijnzuur het perfecte allesreiniger is dat u zich kunt wensen. Wilt u echt effectief en op een veilige manier gebruik kunnen maken van onze azijnzuur dan is het handig om de juiste benodigdheden bij de hand te hebben waardoor het werken met azijnzuur vlekkeloos verloopt. Die benodigdheden zijn simpel, snel en goedkoop te bestellen in onze webwinkel: sterker nog, ze zijn samengebracht in deze 5-delige set azijnzuur.

Azijnzuur 9 procent

Azijnzuur 9 procent kan zorgen voor wat irritatie op de huid. Het is niet extreem bijtend, maar wat bescherming bij het werken met dit product is verstandig, want het voorkomt dat uw huid of ogen wat geprikkeld raken. In deze 5-delige set azijnzuur vindt u dan ook een aantal beschermingsmiddelen. Hoogwaardige handschoenen beschermen uw handen tegen het azijnzuur. Ook aan de bescherming van de ogen is gedacht: hiervoor hebben we in de 5-delige set azijnzuur een veiligheidsbril opgenomen. Op die manier krijgt u geen spetters azijnzuur in uw ogen. Een veilig idee, want uw ogen zijn een vrij kwetsbaar onderdeel van uw lichaam. 

Azijnzuur kopen

Azijnzuurkopen? Azijnzuur 9 procent is in de webshop van Azijnzuur.com heel eenvoudig te bestellen. Betalen kunt u direct via iDEAL, en de levering wordt door PostNL verzorgt. U hebt uw bestelling dus zo bij u op de stoep staan. Vervolgens kunt u aan de schoonmaak.