Geen producten (0)
Geen producten (0)
 

Zuurbestendige drukspuit 5 liter

€ 39,99 (inclusief btw 21%)
Omschrijving

Zuurbestendige drukspuit

Azijnzuur.com voorziet u van verschillende soorten azijnzuur en schoonmaakazijn. Schoonmaken wordt op die manier een stuk eenvoudiger, zeker wanneer het kalkaanslag of groene aanslag betreft. We laten u echter niet hannesen met deze geconcentreerde vloeistoffen. Speciaal om op een veilige, verantwoorde en prettige manier met het azijnzuur te kunnen werken hebben we namelijk een voor dit doel ontworpen drukspuit in ons assortiment. Deze drukspuit is met name handig als u (zeer) geconcentreerd azijnzuur (bijvoorbeeld azijnzuur 80 procent) gebruikt in de tuin of op uw buitentegels. En uiteraard hebben we de drukspuit in onze webshop prettig geprijsd.

Gericht azijnzuur

Wie met azijnzuur onkruid en aanslag in de tuin en op het terras te lijf gaat kan natuurlijk een emmer pakken en de vloeistof gewoon over de tegels of op het onkruid gieten. Deze manier van werken is echter, om verschillende redenen, niet aan te raden. Nee, dan is het een stuk handiger en slimmer om de drukspuit te gebruiken. Hiermee spuit u het zuur namelijk precies op de plekken waar het nodig is. Geen verspilling dus, maar een doeltreffende en doelmatige manier van schoonmaken. Dat scheelt geld en uw planten worden niet onnodig met het azijnzuur geconfronteerd.

5 liter drukspuit

De schoonmaakazijn en het azijnzuur dat u bij Azijnzuur.com bestelt worden aangeleverd in jerrycans van 20 liter. De handige drukspuit heeft een inhoud van 5 liter. Wanneer u aan de slag gaat giet u gewoon de benodigde vloeistof in de drukspuit en u kunt aan de gang. Geen last van druppels of spetters, dus uw huid en ogen worden dankzij het werken met deze handige spuit ook nog eens beschermd. Deze drukspuit maakt het werken met azijnzuur dus een heel stuk prettiger en veel comfortabeler.   

Eigenschappen:

  • Drukspuit Prima 5 liter
  • Maximale druk: 3 bar
  • Ergonomisch vormgegeven handgreep
  • Geschikt voor professioneel gebruik