Geen producten (0)
Geen producten (0)
 

Azijnzuur 80 procent 20 liter

€ 94,99 (inclusief btw 21%)
Omschrijving

Azijnzuur 80 procent 20 liter

Azijnzuur 80 procent 20 liter. Hebt u voor het verwijderen van hardnekkige aanslag een ouderwets paardenmiddel nodig, maar wilt u geen extreem schadelijke chemicaliën gebruiken? Het azijnzuur van Azijnzuur.com is precies wat u nodig hebt. Wij bieden het in onze webshop aan in verschillende varianten. Van mild tot sterk, en van sterk tot zeer sterk en buitengewoon geconcentreerd. Die laatste variant is onze azijnzuur 80 procent geconcentreerd. Lelijke groene aanslag op uw terras of uw tegels? Met dit schoonmaakmiddel is het verleden tijd!

Azijnzuur 80%

Azijnzuur bieden we aan in verschillende concentraties. Ons azijnzuur 80 procent is veruit de sterkste variant. Dit azijnzuur moet u dan ook vooral gebruiken bij zeer hardnekkige aanslag zoals mos dat u op een andere manier niet kunt verwijderen. Overigens biedt azijnzuur 80 procent u ook de mogelijkheid om zaken mee schoon te maken waarbij een hele hoge concentratie zuur niet per se noodzakelijk is. U kunt het azijnzuur namelijk heel eenvoudig mengen met water. Door het azijnzuur aan te lengen ontstaat er precies de concentratie die u nodig hebt. Vanzelfsprekend kunt u dan nog langer met de inhoud van één jerrycan van 20 liter doen. Dat scheelt natuurlijk ook in de prijs! Azijnzuur 80 procent 20 liter. Dit azijnzuur moet u dan ook vooral gebruiken bij zeer hardnekkige aanslag zoals mos dat u op een andere manier niet kunt verwijderen. Wanneer u op zoek bent naar een effectief middel voor het verwijderen van kalk of andere aanslag, dan biedt azijnzuur 80 procent uitkomst

Azijnzuur kopen

Azijnzuurkopen? Azijnzuur 80 procent is in de webshop van Azijnzuur.com heel eenvoudig te bestellen. Betalen kunt u direct via iDEAL, en de levering wordt door PostNL verzorgt. U hebt uw bestelling dus zo bij u op de stoep staan. Vervolgens kunt u aan de schoonmaak. Gebruikt u azijnzuur 80 procent in de tuin of op het terras? Schaf dan direct de handige drukspuit met een inhoud van 5 liter aan. Uiteraard bestelt u deze spuit ook bij Azijnzuur.com!