Geen producten (0)
Geen producten (0)
 

Azijnzuur 9 procent 20 liter

€ 42,99 (inclusief btw 21%)
Omschrijving

Azijnzuur 9 procent 20 liter

Azijnzuur 9 procent 20 liter. Bij Azijnzuur.com kunt u niet alleen terecht voor geconcentreerd azijnzuur 9 procent, maar ook voor azijnzuur 20 procent en 80 procent. In vergelijking met tafelazijn is dit goedje echter nog steeds behoorlijk sterk, want het percentage azijnzuur is 9 procent. Dat maakt dit typekazijn uitstekend geschikt om (kalk)aanslag te verwijderen. Is dit middel precies wat u zoekt? bij Azijnzuur.com krijgt u de azijnzuur aangeleverd in een jerrycan van 20 liter. U kunt dus even vooruit.

Azijnzuur 9 procent

Azijnzuur 9 procent. Het voordeel van schoonmaakazijn ten opzichte van het sterkere azijnzuur is dat u schoonmaakazijn wat gemakkelijker kunt gebruiken voor het reinigen van oppervlakken waarmee u (na het schoonmaken) in contact komt. Neem bijvoorbeeld glazen, en mokken. Veel mensen vinden het geen prettig idee om dit soort zaken met extreem geconcentreerd zuur te behandelen. Schoonmaakazijn is dan het perfecte alternatief. Sterk genoeg om te reinigen, maar tegelijkertijd kunt u uw serviesgoed weer zonder problemen gebruiken als u het zaakje goed schoonspoelt. Dit is ook de reden dat schoonmaakazijn vaak wordt gebruikt bij het reinigen van de badkamer en de keuken. Hard tegen vuil en aanslag, maar subtiel genoeg om geen gevaar of hinder voor u te veroorzaken.

Azijnzuur kopen

Azijnzuur kopen. Voor schoonmaakazijn van excellente kwaliteit hoeft u niet naar de bouwmarkt of het tuincentrum. Bestelt u bij ons schoonmaakazijn in een verpakking van 20 liter dan wordt de azijn zonder problemen bij u thuis afgeleverd. PostNL neemt voor ons de bezorging voor zijn rekening, dus dat zit wel goed. Betalen kan heel eenvoudig via iDEAL. U kunt dus in no-time beginnen met het schoonmaken van oppervlakken in en om uw huis. Kalk en aanslag zijn gewaarschuwd!

TIP
Azijnzuur heeft een sterk corroderend effect op alle soorten metaal, koper en messing. Het komt dan ook geregeld voor dat drukpompen beschadigt raken of zelfs kapot gaan door het gebruik van schoonmaakazijn. Onze professionele drukspuit van 7 liter is geheel vrij van bovengenoemde materialen, en daarom speciaal geschikt voor gebruik in combinatie met schoonmaakazijn.