Geen producten (0)
Geen producten (0)
 

Azijnzuur 20 procent 25 Liter

€ 57,50 (inclusief btw 21%)
Omschrijving

Azijnzuur 20 procent

Een van de verschillende producten die Azijnzuur.com in de webwinkel aanbiedt is azijnzuur 20 procent. Dit is een behoorlijk sterk schoonmaakmiddel, een stukje sterker dan de bekende schoonmaakazijn die u overigens ook in onze webshop vindt. Het azijnzuur 20 procent bieden wij aan in een solide jerrycan met een inhoud van 25 liter.

20 procent

Het soort azijnzuur dat de toevoeging 20 procent meekrijgt is, zeker in vergelijking met (tafel)azijn, erg sterk. Gewone azijn bestaat namelijk uit 4 á 5 procent azijnzuur. Het type azijnzuur dat u hier kunt bestellen is dus beduidend geconcentreerder. Dat betekent uiteraard ook dat het een stuk effectiever is bij het verwijderen van kalk, onkruid of aanslag. Aan de andere kant is het ook zo dat azijnzuur dat 20 procent geconcentreerd is niet extreem sterk is. In vergelijking met bijvoorbeeld azijnzuur 80 procent valt het mee. Dat heeft een voordeel: het schoonmaken van thee- of koffiekoppen kan met azijnzuur 20 procent bijzonder goed, zonder dat u last heeft van een te geconcentreerde werking die u opmerkt wanneer u de koppen weer wilt gebruiken. Azijnzuur 20 procent is dus eigenlijk de gulden middenweg.

Toepassing azijnzuur 20 procent

Het azijnzuur 20 procent kan op allerlei manieren in en om het huis worden toegepast. Het schoonmaken van koffiekoppen is al genoemd, maar dit azijn zuur geeft u nog veel meer mogelijkheden. Het verwijderen van groene aanslag op tegels, het schoonmaken van sanitaire voorzieningen, het bestrijden van mieren, en het schoonmaken van vaatwasser of magnetron; azijnzuur 20 procent is de oplossing!

Bestellen, betalen, geleverd

Is azijnzuur 20 procent precies het schoonmaakmiddel dat u kunt gebruiken? Binnen een paar muisklikken rondt u uw bestelling af. Betalen kan via iDEAL en PostNL zorgt ervoor dat uw bestelling vlekkeloos op het gewenste adres wordt bezorgd.